4gamers.be

Roundabout (met tollende limousine) verschijnt in september

Door papfles, 10-07-2014 11:59

Soms krijg je een game voor de kiezen waar je gewoonweg even van moet opkijken. In Roundabout krijg je namelijk een limousine aangeboden die je door de stad moet leiden. Tot zover lijkt het spel qua opvatting wat zoals Crazy Taxi, maar het extraatje is dat de limousine voortdurend blijft tollen. Je zal dus moeten zoeken hoe je door de omgeving geraakt zonder al te veel blutsen en botsingen. Het spel komt op 18 september uit op Steam en Humble Bundle, maar men voegde er ook meteen aan toe dat er Xbox One- en PS4-versies in de maak zijn en deze zullen begin 2015 op de markt komen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.