4gamers.be

Een vrouwelijke Templar redden in Assassin's Creed Unity

Door Jay, 29-07-2014 18:06

Ubisoft heeft een nieuwe CGI-trailer vrijgegeven van Assassin's Creed Unity. Daarin zien we Arno in een race tegen de klok om een jonge dame genaamd Elise te redden van de Guillotine. Ze is een Templar, maar ondanks alles vormen zij en Arno in de duistere tijden van de Franse Revolutie een onwaarschijnlijke coalitie.

Naast de trailer en het nieuwe personage, waarvan voorlopig niet geweten is of je er ook zelf mee aan de slag kan, had Ubisoft nog meer uit de doeken te doen. Zo zit er een nieuw boek aan te komen, geschreven door Oliver Bowden en gebaseerd op Assassin's Creed Unity. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Elise, terwijl we haar volgen wanneer ze samen met Arno verwikkeld geraakt in het eeuwenoude conflict tussen Assassins en Templars.

Tot slot krijgt Elise ook haar eigen figurine. Het beeldje is vanaf 14 oktober verkrijgbaar en je kan het bestellen via Uplay.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.