4gamers.be

Update - Xbox One Kinect voice commands werken in 5 landen bij launch

Door Jay, 31-08-2013 12:25, bron: computerandvideogames

Update

Een woordvoerder van Microsoft heeft wat meer duiding gegeven bij de melding dat de voice commands voor Xbox One bij de lancering in slechts vijf landen zouden werken. Volgens de woordvoerder geldt dit enkel voor bepaalde voice commands, zoals bijvoorbeeld het bekende "Xbox On". Over welke voice commands wel en niet zouden werken in bepaalde landen, liet de woordvoerder verder niets weten, maar voice commands zouden alleszins (tot op zekere hoogte) werken in 10 van de 13 markten die bediend worden in november en dat met in totaal acht talen: Engels US, Engels UK, Frans, Spaans MX, Spaans ES, Italiaans, Duits en Portugees.

Origineel (29/08/2013, 18:16)

Kleine lettertjes op de website van Xbox hebben onthuld dat de Kinect voice commands voor de Xbox One bij de launch van de console slechts in vijf landen zullen werken, namelijk de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Frankrijk en Duitsland. De overige acht markten waar de console in november verschijnt zullen dus iets langer moeten wachten op de voice commands, blijkbaar, al vermoeden we dat je ze wel zal kunnen gebruiken als je de taal van een van de ondersteunde landen hanteert.

Vreemd genoeg is het lokaal beschikbaar stellen van de voice commands een van de redenen waarom de release van de Xbox One is uitgesteld in onder meer België en Nederland. Microsoft zegt immers meer tijd nodig te hebben om de taalfeatures en lokale content te voorzien voor die landen, maar blijkbaar zullen ook bij de launch in november niet alle landen gebruik kunnen maken van voice commands in hun eigen taal. De vraag kan dan gesteld worden waarom de console niet ook daar uitgesteld is. Microsoft zelf blijft wel benadrukken dat het niets te maken heeft met productieproblemen of een mogelijk tekort aan consoles.

4Gamers screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.